Author Topic: Interface/Browser issues  (Read 65119 times)

Randi

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13171
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #645 on: March 02, 2017, 07:43:24 pm »
Working for me now...
I just logged in without going to https://classic.oldweather.org/
 :-\

Anyone else?

Randi

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13171
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #646 on: March 02, 2017, 08:02:40 pm »
Feedback, please ;)

Hanibal94

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4444
  • Better to do it, than live with the fear of it.
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #647 on: March 02, 2017, 08:12:24 pm »
Working fine for me too - sorry for late reply. I was doing other stuff.

Randi

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13171
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #648 on: March 02, 2017, 08:16:47 pm »
Thanks!

Maikel

  • Editor
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2614
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #649 on: March 04, 2017, 10:19:56 am »
The dreaded "Something went wrong" message is back.
It's shown after trying to log in.

Edit:
2 hours later I checked again, and am happy to report it's all functioning again.
« Last Edit: March 04, 2017, 11:27:36 am by Maikel »

Craig

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3356
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #650 on: March 04, 2017, 11:28:52 am »
It's working fine for me.

AvastMH

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7409
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #651 on: March 04, 2017, 07:04:19 pm »
Sorry to hear it was out for a while Maikel, glad to hear it was OK later Craig :)

Hanibal94

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4444
  • Better to do it, than live with the fear of it.
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #652 on: March 05, 2017, 10:08:57 am »
It's down!

Quote
The classic.oldweather.org page isn?t working

classic.oldweather.org is currently unable to handle this request.

HTTP ERROR 503

First noticed: 10:07 AM UTC



EDIT: As of 10:17 AM UTC, it is back!
« Last Edit: March 05, 2017, 10:18:14 am by Hanibal94 »

Craig

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3356
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #653 on: March 05, 2017, 11:16:45 am »
I just got on.

Pommy Stuart

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3648
  • A closed mouth gathers no foot.
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #654 on: March 05, 2017, 07:15:58 pm »
Albatross 1900. 7:10 UTC 5 March.
Login in this morning, had my first 'Something went wrong' for a few years.   ???
Thanks a lot, now I have no excuse not to mow the jungle.   >:(

It's back for now.  :D

Spoke to soon did a few pages then Interface hung 08:25 UTC. Can still see images by copying URL but cannot work on them.
Seems server is working but interface is down.

07:30 here. Time to get dressed and get the mower out.
« Last Edit: March 05, 2017, 08:31:06 pm by Pommy Stuart »

leelaht

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1913
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #655 on: March 05, 2017, 08:30:30 pm »
down for me, ditto Hanibal94's message, 20:39 UT (I think, mental calculation).

Back up 10 min later
« Last Edit: March 05, 2017, 08:48:20 pm by leelaht »

AvastMH

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7409
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #656 on: March 05, 2017, 09:28:45 pm »
Thanks for your updates everyone. Please keep them coming. I will collate them and send them on this coming week.  :)

Pommy Stuart

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3648
  • A closed mouth gathers no foot.
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #657 on: March 05, 2017, 10:28:28 pm »
Back up for me.

Randi

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13171
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #658 on: March 06, 2017, 01:20:55 pm »
I had this reply from the technical side:

Quote
I was out of the office, but I think this was a failure of either the server that runs the site or the OW classic web app itself. The system generally detects such failures and recovers by itself

Hurlock

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 540
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #659 on: March 13, 2017, 06:38:37 am »
06.30 getting white screen. Was working fine earlier. Back at 06.38.