Author Topic: Interface/Browser issues  (Read 69633 times)

AvastMH

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7215
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #720 on: September 07, 2017, 08:13:34 pm »
Pas moi - seems all OK at the moment  :)

Thursday Next

  • Editor
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2392
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #721 on: September 07, 2017, 08:15:37 pm »
Has been OK for a while now, as far as I'm concerned  :)

Helen J

  • Editor and Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4572
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #722 on: September 07, 2017, 08:41:29 pm »
I've had occasional time when it's very slow to load for a little while, and then recovers.  But I've also been away from home a lot so it may have been the connection.

Dean

  • Editor
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2800
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #723 on: September 07, 2017, 09:38:57 pm »
I've had issues off and on but it seems OK the last couple days.

Maikel

  • Editor
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2346
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #724 on: September 08, 2017, 09:23:13 am »
Randi has jinxed it. :P
This morning, about 08:15 UTC, the forum couldn't be reached.
Luckily after 5 minutes it was working again, though it's rather slow.

Pommy Stuart

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3441
  • A closed mouth gathers no foot.
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #725 on: September 08, 2017, 09:59:32 am »
Both the interfaces been good for a long while downunder (it's just the scribe that's slow  ;) )

AvastMH

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7215
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #726 on: September 08, 2017, 07:17:04 pm »
Thanks for the updates everyone...we're keeping a close eye on the problems :)

mapurves

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1867
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #727 on: September 13, 2017, 01:50:41 am »
It was a jinks to mention slowdowns. The Forum has been crawling, if that, for the last hour. (It is now nearly 1:00 AM UTC.) I even got a Ubuntu timeout.  :'(

mapurves

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1867
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #728 on: September 13, 2017, 01:52:03 am »
It was a jinks to mention slowdowns. The Forum has been crawling, if that, for the last hour. (It is now nearly 1:00 AM UTC.) I even got a Ubuntu timeout.  :'(

Twice, now, for the Gateway Time-Outs. This last one while trying to send the note!  ;D

Hanibal94

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4279
  • Better to do it, than live with the fear of it.
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #729 on: September 13, 2017, 04:48:59 pm »
I saw several Ubuntu Gateway Time-Outs yesterday too.
Methinks its has been getting worse recently, and the server needs an examination!

Helen J

  • Editor and Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4572
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #730 on: September 13, 2017, 08:31:12 pm »
Yes, I've had a couple of timeouts, and a lot of very slow loading.  And I'm not even around all that much at present.

AvastMH

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7215
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #731 on: September 13, 2017, 10:41:14 pm »
I had a stack load here on Classic - no problems on Whalers. Thanks for your comments  - very useful to pass on...  :D

mapurves

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1867
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #732 on: September 18, 2017, 01:08:06 am »
I had another time-out on the Forum. It lasted from around 16 Sept 23:50 UTC to about 17 Sept 00:00.  :'(

Maikel

  • Editor
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2346
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #733 on: September 18, 2017, 07:49:57 am »
Same here at 06:46 UTC, on the 18th.
And again at 09:35 UTC.
« Last Edit: September 18, 2017, 10:38:06 am by Maikel »

Thursday Next

  • Editor
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2392
    • View Profile
Re: Interface/Browser issues
« Reply #734 on: September 18, 2017, 08:07:01 pm »
I haven't actually had a time-out, but the Forum has been desperately slow much of the time the past couple of days  :(