Author Topic: We're sorry, but something went wrong.  (Read 5557 times)

Randi

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12985
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #30 on: September 20, 2015, 03:14:59 pm »
Looks like it is fixed!

Craig

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3360
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #31 on: September 20, 2015, 03:16:32 pm »
Works for me now too  :)

BTW Randi, I wonder if the "hosting provider" is common to all (or at least, many) Zooinverse projects? I got the impression from Arfon's description of the system that this was the case.

Randi

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12985
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #32 on: September 20, 2015, 03:18:32 pm »
I don't know.
Higgs Hunters and Science Gossip came up OK although I didn't try to do anything.

Hanibal94

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4367
  • Better to do it, than live with the fear of it.
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #33 on: September 20, 2015, 05:05:16 pm »
I did my 5 dates on the Vicksburg and some pages on the Patterson with no problems this morning.
But I was busy all day and only got back to my PC about 30 mins ago - looks like I missed all the excitement.7

Great job developers for fixing it so fast, even on a Sunday!

elizabeth

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 472
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #34 on: September 21, 2015, 05:38:38 am »
Works for me now too  :)

BTW Randi, I wonder if the "hosting provider" is common to all (or at least, many) Zooinverse projects? I got the impression from Arfon's description of the system that this was the case.
A very interesting question since I am having problems all over the zooinverse for the last couple of days. Oh darn still no preview sorry for any typo's

elizabeth

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 472
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #35 on: September 22, 2015, 11:10:43 am »
Works for me now too  :)

BTW Randi, I wonder if the "hosting provider" is common to all (or at least, many) Zooinverse projects? I got the impression from Arfon's description of the system that this was the case.
A very interesting question since I am having problems all over the zooinverse for the last couple of days. Oh darn still no preview sorry for any typo's
;D Good news here the teck  guys over on zooniverse is that a word? Helped me solve my issues so I am back.   ;D But I see still no preview here. ::)

Hanibal94

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4367
  • Better to do it, than live with the fear of it.
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #36 on: September 22, 2015, 12:30:25 pm »
;D Good news here the teck  guys over on zooniverse is that a word? Helped me solve my issues so I am back.   ;D But I see still no preview here. ::)

Preview does not work for forum posts if you are using Firefox.
If you use Google Chrome instead, it works fine.

But preview for private messages does not work at all, no matter which browser you are using.

elizabeth

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 472
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #37 on: September 22, 2015, 01:06:10 pm »
;D Good news here the teck  guys over on zooniverse is that a word? Helped me solve my issues so I am back.   ;D But I see still no preview here. ::)

Preview does not work for forum posts if you are using Firefox.
If you use Google Chrome instead, it works fine.

But preview for private messages does not work at all, no matter which browser you are using.
:o Oh all this if you use that or this is driving me nuts.  I do use firefox. so no previews I can live with that.  Thanks

Craig

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3360
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #38 on: March 21, 2016, 02:14:28 pm »
Did any else get the We're Sorry message? I just got it when trying to save a completed full page.

Randi

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12985
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #39 on: March 21, 2016, 02:22:25 pm »

Craig

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3360
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #40 on: March 21, 2016, 02:38:15 pm »
It's OK now and I didn't lose my page. Phew!

Randi

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12985
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #41 on: March 21, 2016, 02:54:56 pm »
Double Phew! ;D

AvastMH

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7157
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #42 on: March 21, 2016, 02:59:37 pm »
I'll throw in a third phew if it helps  ;) :D

Craig

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3360
    • View Profile
Re: We're sorry, but something went wrong.
« Reply #43 on: March 21, 2016, 03:18:55 pm »
Every little phew helps. Thanks to you both.  ;D