Author Topic: Re: Interface/Browser issues  (Read 541 times)

Hurlock

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 566
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #15 on: January 11, 2017, 06:47:24 am »
Albatross 1900
6.20-6.40 not accepting finished page.

AvastMH

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7045
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #16 on: January 11, 2017, 08:25:17 pm »
Thanks Hurlock :D

Kevin

  • Old Weather Team
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 524
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #17 on: January 12, 2017, 03:24:51 am »
​On the forum I get:

Error: cannot access attachments upload path​

when I try to upload an image attachment of < limit (65 kb).

Randi

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12059
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #18 on: January 12, 2017, 03:58:36 am »
Hi Kevin,
Attachments haven't worked for a long time. You need to use the Image icon with a link (URL). If the image not already online, upload it to Imgur or something similar.

Craig

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2971
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #19 on: January 18, 2017, 11:30:07 am »
Here's what I get when I clicked on Transcribe

Quote
ERROR
The request could not be satisfied.
CloudFront attempted to establish a connection with the origin, but either the attempt failed or the origin closed the connection.

propriome

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1312
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #20 on: January 18, 2017, 11:36:55 am »
Confirmed :'(
At the moment i get a 503 (service unavailable) response too.



Edit: ...and we're apparently back just now (UTC 11:39).
« Last Edit: January 18, 2017, 11:39:47 am by propriome »

Craig

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2971
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #21 on: January 18, 2017, 11:41:06 am »
Yes, back again.  :)

AvastMH

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7045
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #22 on: January 18, 2017, 10:21:24 pm »
Thank you everyone for keeping this log going. On Sunday I'm going to update my listing, and then perhaps we should see what would help us?  :)

Pommy Stuart

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3406
  • A closed mouth gathers no foot.
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #23 on: January 18, 2017, 11:23:36 pm »
Its been working fine down here. Never (yet) had any of those messages.
A tad slow some days but then it matches me.

Usual times for me 19:00 - 06:00 UTC

AvastMH

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7045
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #24 on: January 19, 2017, 08:12:26 pm »
A tad slow some days but then it matches me.
My sympathies Stuart - me too  ;)

Craig

  • Shipherd
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2971
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #25 on: January 20, 2017, 02:23:42 pm »
I haven't been able to save my Yorktown page for over 13 minutes now.

It just came back - duration 20 minutes.
« Last Edit: January 20, 2017, 02:29:36 pm by Craig »

leelaht

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1817
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #26 on: January 21, 2017, 01:45:56 am »
this is new, I suddenly can't place any entry boxes.

leelaht

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1817
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #27 on: January 21, 2017, 01:48:11 am »
If I click in the odd corners it'll give me the skinny default box.

Randi

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12059
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #28 on: January 21, 2017, 01:50:59 am »
Have you tried rebooting your computer?
What OS and browser?



Win 10 + Edge works for me.
So does Firefox
« Last Edit: January 21, 2017, 01:53:50 am by Randi »

leelaht

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1817
    • View Profile
Re: Re: Interface/Browser issues
« Reply #29 on: January 21, 2017, 02:00:15 am »
finally finished the page and the next one was normal, as is the one after that (so far).  And here I was honing my technique on getting the skinny boxes to pop up.

so a mystery as to why that one page decided to misbehave.